Otel ve Tatil Rehberi

Otel ve Tatil Rehberi

Dair’e Cafe

Dair’e Cafe

Pasta Şefi Gözde Şatıroğlu’nun Bağdat Caddesi’ndeki yer alan Dair’e Cafe’si, katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan mönüsüyle ve Raw Food tatlı mönüsüyle öne çıkıyor. Dair’e Cafe’nin ortaya çıkmasında Mimar Engin Özmen’le çalışılmış. Dair’e Cafe, rahat koltuklarıyla, salon şeklinde ayrılan bölümüyle ve samimi ortamıyla ev ortamının sıcaklığını veriyor. Sabah 9:30’dan, misafirlerine bağlı olarak gece 23:00’e kadar hizmet veren Dair’e Cafe, 62 kişiyi ağırlayabiliyor. Açık alanı da bulunan mekan, özel organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Mekanın eve servis hizmeti yok. Ancak telefonla cheescake, elmalı tart, mozaik pasta, gramaj üzerinden tuzlu ürün siparişi alınıyor. Dört kişinin çalıştığı mekanda Gözde Şatıroğlu da her alanda ekibine yardım ediyor. Mekanda tuzlular her gün, tatlı ürünler ise iki günde bir pişiriliyor.

 

Mönüde zengin bir kahvaltı, salatalar, sandviçler, ızgara et ve tavuk ürünleri var. Tuzlularımız her gün ayrı pişiriliyor. Tatlıları iki günde bir değiştiriyoruz” diyor. Yaptığı sandviçlerin ekmeklerini de kendilerinin hazırladığını söyleyen Şatıroğlu, ‘açık mutfak’ta çalıştıklarını ekliyor. Müşterinin, siparişinin nasıl hazırlandığını gördüğü Dair’e Cafe’de hijyene çok dikkat ediliyor. Tatlılarda ise sabit bir mönü yok. Bize dair cheescake en çok sevilen lezzetlerin başında geliyor. Crumble’ların da beğenilerek tüketildiği mekanda, kaju fıstıkla hazırlanan ve üzerinde kuru meyveler bulunan Raw Food tart ön planda.

 

Adres: Dr. Abdülkadir Noyan Sok. Ahenk Apt.
No:344/1 Erenköy-İstanbul

İletişim: 0216 408 12 21

Web: www.dairecafe.com