Otel ve Tatil Rehberi

Otel ve Tatil Rehberi

Kılıç Balığı Carpaccio

Kılıç Balığı Carpaccio

Kılıç balığı Carpaccio

Malzemeler:

150gr Kılıç balığı Filetosu

15gr Aragula Salatası

Sızma Zeytinyağı

Tane Çekilmiş Kara Biber

Deniz Tuzu

Yeşil Limon Suyu

Yapılışı:

Takoz halindeki kılıç balığı, temizlenerek orta bölümdeki fileto kısmı çıkarılır. Folyo içersinde dolapta soğutulur.En az 2 saat bekletilen Kılıç Balığı Fileto 6 parçaya kesilip folyo içersinde et döveceği ile dövülerek inceltilir. (Kılıç balıkları inceltilirken yavaş ve dikkatli olunmalı) İnceltilen kılıç balıkları soğutulmuş servis tabağına dizilerek, değirmende çekilmiş taze biber, kaliteli zeytinyağı, yeşil limon suyu ve deniz tuzu ile lezzetlendirildikten sonra, üzerine soslanmış aragula konularak servis edilir.